Get Adobe Flash player

SHOW-alan brändistä voidaan puhua Playan kohdalla, sillä useat eri tunnetut suomalaiset yhtiöt, monikansallisten brändien suomenkonttorit, sekä erilaiset yhteisöt valitsevat PLAYAn soittamaan tilaisuuksiinsa kerta toisensa jälkeen. Pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Nokia, NCC Finland, K-Kauppiasliitto, Aurinkomatkat Oy, KOFF.
Tuoreimpina referensseinä myös oman alansa jättiläiset; NISSAN, AUDI sekä CANON! Laivaristeilytuotteiden huippuosaajat kuten Silja Line, Tallink ja Eckerö Line kuuluvat myös PLAYA-yhtyeen vakioasiakaskuntaan.

 

 

alt

Pitkäkestoinen asiakassuhde perustuu luottamukseen ja taattuun laatuun. Värikkäällä kansainvälisellä ohjelmistollaan PLAYA-yhtye saa takuuvarmasti yleisönsä syttymään, viihtymään ja tanssimaan. Luotettavuus, alan "know-how" sekä äänentoisto- ja lavatekniikan korkea laatu ovat monipuolisen menomusan ohella PLAYA-yhtyeen brändin tunnusmerkistöä. Mikäli kokonaisvaltaisesti laadukas SHOW ja kansainvälinen ohjelmisto on se mitä haette, on PLAYA vastaus hakemaanne. Huolimatta suuresta suosiosta eri yritysten tilaisuuksissa PLAYA toki on myös yksityishenkilöiden ja erilaisten merkkipäivienkin mainio viihdyttäjä. Ota yhteyttä ja tiedustele rohkeasti tarjousta!

 

 


PLAYA muokkautuu tarvittaessa vastaamaan juuri Teidän tilaisuutenne tarpeita, kaikki osa-alueet; bändin koko, ohjelmisto, laitteisto jne. on räätälöitävissä vastaamaan juuri Teidän tarpeitanne. Parhaiten asiat lähtevät etenemään kun otat yhteyttä joko sähköpostitse tai soitat PLAYAn yhteyshenkilölle Ado Gacolle. Ado osaa esittää tarpeelliset kysymykset ja antaa tarvitsemasi vastaukset.

Ota rohkeasti meihin yhteyttä! 

 Ado Gaco
+35840 5662492
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen