Get Adobe Flash player

SHOW alan brändistä voidaan puhua sillä useat eri tunnetut Suomalaiset yhtiöt, monikansallisten brändien Suomen konttorit sekä erilaiset yhteisöt valitsevat PLAYAn soittamaan tilaisuuksiinsa kerta toisensa jälkeen, näillä tarkoitamme mm. seuraavia Nokia, NCC Finland, K-Kauppiasliitto, Aurinkomatkat Oy, KOFF.Tuoreimpina referensseinä myös oman alansa jättiläiset; NISSAN, AUDI sekä CANON!Laivaristeilytuotteiden huippuosaajat kuten Silja Line, Tallink ja Eckerö Line kuuluvat PLAYA yhtyeen vakioasiakaskuntaan.

Pitkäkestoinen asiakassuhde perustuu luottamukseen ja taattuun laatuun.Värikkäällä kansainvälisellä ohjelmistollaan soitto- ja laulutaitoinen PLAYA yhtye saa takuuvarmasti yleisönsä syttymään, viihtymään ja tanssimaan. Luotettavuus, alan "know-how" sekä äänentoisto- ja lavatekniikan korkea laatu ovat monipuolisen menomusan ohella PLAYA-yhtyeen brändin tunnusmerkistöä. Mikäli kokonaisvaltaisesti laadukas SHOW ja kansainvälinen ohjelmisto on se mitä haette on PLAYA vastaus hakemaanne.Huolimatta suuresta suosiosta eri yritysten tilaisuuksissa PLAYA toki on myös yksityishenkilöiden ja erilaisten merkkipäivien mainio viihdyttäjä. Ota yhteyttä ja tiedustele rohkeasti tarjousta, se ei maksa sinulle kuin vaivan!

PLAYA muokkautuu tarvittaessa vastaamaan juuri Teidän tilaisuutenne tarpeita, kaikki osa-alueet; bändin koko, ohjelmisto, laitteisto jne. on räätälöitävissä vastaamaan juuri Teidän tarpeitanne. Parhaiten asiat lähtevät etenemään kun otat yhteyttä joko sähköpostitse tai soitat PLAYAn yhteyshenkilölle Ado Gacolle. Ado osaa esittää tarpeelliset kysymykset ja antaa tarvitsemasi vastaukset. Toimi ajoissa, keikkoja buukataan koko ajan!

Kiinnostuitteko? Älkää epäröikö ottaa meihin yhteyttä! 


Yhteys- ja lisätiedot yhteenveto:
www-sivut:
http://www.playaband.com
yhteyshenkilö:
Ado Gaco
gsm: +35840 5662492
s-posti: myynti(AT)playaband.com